top of page

PROIECTARE FATADE STICLA FOTOVOLTAICA


Bridge Blue Consultancy realizeaza proiectare fatade in constructii pentru solutii si sisteme complexe de anvelopare a cladirilor (inclusiv sticla fotovoltaica) si participa la elaborarea unora dintre cele mai deosebite proiecte de fatade de pe piata locala, dar si europeana.

Folosirea sticlei fotovoltaice la realizarea fatadelor cladirilor ajuta practic construtiile sa isi produca singure energia necesara, transformand astfel anvelopa cladirilor intr-un panou solar total. In ultimii ani, diverse companii au inceput sa produca sticla fotovoltaica perfect transparenta pentru fatadele cladirilor. Astfel se pot produce toate elementele necesare pentru o fatada ventilata, dar nu numai: pereti cortina de toate tipurile, ferestre, panouri pentru placare, acoperisuri sau luminatoare. Tehnologia este eficienta in a produce energie chiar si pe fatadele orientate catre Nord, pe peretii verticali sau inclinati umbriti in majoritatea timpului, iar sistemul poate produce energie in oricare solutie de geam: simplu, termopan, tripan etc. Avand in vedere ca pretul sau unitar este cu doar o fractiune mai mare decat al unui sistem de sticla traditional si luand in considerare beneficiile, dar si economiile importante, se estimeaza ca sticla fotovoltaica va fi din ce in ce mai mult folosita in proiectarea si realizarea cladirilor noi cu standarde respectabile.

In cazul in care aveti nevoie de un design profesionist pentru fatada cladirii dumneavoastra, nu ezitati sa apelati la serviciile de proiectare fatade oferite de Bridge Blue Consultancy.

Comentarios


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page