top of page

PROJECTS

MATEI MILLO OFFICES, BUCURESTI

Cladirea de birouri este situata in centrul Bucurestiului, langa Hotel Novotel si Palatul Telefoanelor. Echipa noastra a realizat proiectarea fatadelor pentru acest obiectiv, iar sistemele principale folosite au fost urmatoarele: pereti cortina din aluminiu, placare cu beton prefabricat si terrazzo pe zona parter si mezanin, placare cu piatra ventilata pe zona etajelor curente.

    AN

EMBLEM

    OF

TOURISM

CENTRAL PLAZA, PIATRA NEAMT

Hotelul Central din Piatra Neamt constituie o emblema arhitecturala si un punct de referinta al orasului din inima Moldovei. Hotelul construit initial in anul 1974 si toate anexele acestuia au fost modernizate printr-un proiect cu Fonduri Europene in anii 2008-2010. Echipa de specialisti a realizat proiectarea pe toate specialitatile: expertiza tehnica, arhitectura, structuri de rezistenta, fundatii, consolidari importante si extinderi, instalatii, design interior, optimizarea solutiilor si a cantitatilor de material, asistenta in executie.

SEDIUL IPSO AGRICULTURA, MOGOSOAIA

Proiectul grupului “IPSO Agricultura” din Mogosoaia este lucrare de referinta, deoarece reprezinta modernizarea sediului central al celei mai puternice companii furnizoare de utilaje agricole din Romania. Proiectul s-a realizat pe toate specialitatile si au fost modernizate toate constructiile aferente locatiei centrale din Mogosoaia. S-au consolidat structural toate constructiile metalice si de beton armat, s-au schimbat complet instalatiile, estetica sediului central a fost total imbunatatita printr-o arhitectura moderna, functionala si avangardista, iar peisagistica spatiilor exterioare a fost imbunatatita si adusa la ultimele standard de eficienta. O atentie deosebita s-a acordat conformarii cladirilor din punct de vedere al sigurantei la incendiu, dar, bineinteles, toate exigentele esentiale din constructii au fost tratate cu professionalism si responsabilitate.

MALL PROMENADA, BUCURESTI

Mall-ul cu o arhitectura aparte, situat la intersectia a trei artere principale: Calea Floreasca, Şoseaua Pipera şi strada Barbu Văcărescu a fost construit intre anii 2012 – 2013. Echipa BBC a contribuit prin expertiza si consultanta oferita la realizarea unui sistem sigur de fatade, care sa indeplineasca ultimele specificatii tehnice si reglementari in vigoare. Sistemele folosite si expertizate in proiect sunt: placarea cu casete de bond, pereti cortina, usi si ferestre (de mai multe tipuri), sticle curbe, structuri metalice.

NATIONAL THEATRE

A project with a beautiful performance

TEATRUL NATIONAL BUCURESTI

Specialistii nostrii au contribuit la proiectarea tavanului Salii Mari a Teatrului National Bucuresti. Inginerii si arhitectii proiectanti au stabilit, calculat si determinat exigentele acustice, termice, structurale si estetice pentru realizarea tavanului Salii Mari si au realizat si proiectul pentru terasa circulabila ce incoroneaza cladirea Teatrului National din Bucuresti. Arhitectura deosebita in stil italian, implementata dupa modernizarea generala realizata in ultimii ani, ofera cladirii si interioarelor acesteia un aspect estetic particular si special. Sala Mare este una dintre cele mai mari sali de teatru din Romania, este una dintre cele mai bine dotate sali de teatru din Europa din punct de vedere sceno-tehnic si este comparabila ca si aptitudini cu Sala Mare a noului Teatru Național din Budapesta sau cu Sala Olivier a Royal National Theatre din Londra.

ALWAYS A PLEASURE

To work with the most profitable company in the country.

TRAINING CENTER PETROM, PLOIESTI

Training Center Petrom Ploiesti este un Centru de Formare Personal si Servicii, construit in anul 2013 pentru angajatii OMV-Petrom, in idea imbunatatirii si cresterii performantelor acestora pe anumite specialitati. Constructia a fost dezvoltata pe unul dintre terenurile Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti in parteneriat cu OMV-Petrom. Structura constructiei este de tip structura metalica din profile usoare, stilul architectural este industrial-modern, inchiderile sunt din panouri sandwich, iar instalatiile sunt unele dintre cele mai performante si applicate pentru training-ul personalului pentru anumite activitati specifice industriei de petrol si gaze.

AVIATIEI PARK II, BUCURESTI

Acest proiect rezidential reprezinta un obiectiv de top in lista investitiilor in Real Estate ale Bucurestiului. Proiectul este dezvoltat de Forte Partners, iar proiectantii de arhitectura sunt: ADNBA si K-Box. Sistemele de fatade folosite sunt: tamplarii de aluminiu cu rupere de punte termica, sticla cu control solar, balustrade metalice, inchideri cu casete de tabla, placare cu fibrociment. Anul intocmirii proiectului: 2019.

MAKING THE WORLD

A better place to live.

STATIE DE EPURARE AZOMURES

Cu o istorie de peste 50 de ani in industria romaneasca, Azomures SA este beneficiarul uneia dintre cele mai noi, moderne si importante statii de epurare din Estul Europei. Unul dintre obectivele beneficiarului a fost sa devina un producator “verde” in industria din care face parte, in conformitate cu ultimele cerinte ale legislatiei in vigoare si a autoritatilor de mediu. In acest sens a fost gandita si realizata investitia in statia de epurare, proiect ce a costat aproximativ 10 milioane de euro. Statia de Epurare este compusă dintr-o staţie de pompare, două bazine de tratare biologică, două decantoare, un laborator, un tablou de comandă, efluent deversare in raul Mures si alte echipamente specifice necesare fluxului tehnologic.  Proiectul este unul de referinţă pentru România, asigură prin tehnologia aplicată biodegradabilitatea melaminei, iar prin amestecul de reziduuri biologice, cum sunt apele municipale (investitia fiind in colaborare cu statia de epurare existenta a orasului Targu Mures), cu cele chimice ale Azomureş se formează o simbioză cat mai buna.

DESIGN & CONSULTANCY

Are a part of our personality.

OREGON PARK, BUCURESTI

In cadrul acestui proiect, echipa noastra de specialisti proiectanti fatade s-a implicat in elaborarea Detaliilor de Executie (practic a Proiectului si Detaliilor de Fabricatie) pe specialitatea Fatade. Toate detaliile au fost elaborate in concordanta cu specificatiile Proiectului Tehnic, a cerintelor arhitecturale, cu deplina respectare a exigentelor de siguranta la foc, a impunerilor structurale, termice, acustice etc. Proiectul a fost verificat de catre Verificatori Tehnici Atestati pe fiecare exigenta esentiala si inginerii nostrii au oferit asistenta tehnica si suport pe durata executiei lucrarilor de montaj (implicit supervizarea procesului de fabricatie de materiale).

BUILDING DREAMS

On no Man's land.

SEDIUL IPSO AGRICULTURA, ROMAN

Intr-un an aniversar pentru IPSO Agricultura, la 20 ani de activitate pe piata agricola din Romania, in 2016 se deschidea un nou sediu regional al companiei, in comuna Sabaoani, judetul Neamt. Cei mai experimentati specialisti din echipa noastra au realizat proiectarea generala pentru showroom-ul de utilaje agricole. Tot procesul de proiectare s-a realizat in conformitate cu legile in vigoare, dar si in pas cu ultimele standarde privind proiectarea, proiectul cuprinzand cel putin urmatoarele actiuni: consultanta in achizitia terenului, realizare masuratori topografice, cadastru, intabulare, studiu geotehnic, obtinere Certificat de Urbanism, obtinerea tuturor avizelor, racord la soseaua europeana E85 – inclusiv obtinere aviz din partea Directiei Regionale si Nationale de Drumuri Publice, intocmire DTAC, obtinerea Autorizatiei de Constructie, intocmire Proiect Tehnic, realizare Detalii de Executie, asistenta tehnica si suport in executia lucrarilor de constructie, receptia constructiilor la finalizarea lucrarilor, obtinerea autorizatiei de functionare.

THE SPARKLE OF A BREAUTIFUL STORY

STEJARII COUNTRY CLUB

LUMINATOARE STEJARII, BUCURESTI

Luminatoarele aferente Complexului Rezidential “La Stejarii” au fost gandite si modelate structural ca si sisteme reticulare de tevi metalice, conform cu cerintele arhitecturale si estetice. Toate luminatoarele ansamblului au fost proiectate de catre echipa de ingineri structuristi experimentati in constructii metalice, rezolvandu-se in cele mai eficiente moduri provocarile tehnice impuse de conditiile arhitecturale, deschideri importante si solutii de prindere de cladirea de beton construita in prealabil. Pentru eficienta montajului, a transportului si incadrarea intr-un buget cat mai mic, solutiile de prindere de structura de beton au fost considerate articulate, iar reteaua de tevi a fost conceputa intr-un mod care sa satisfaca cat mai fidel cerintele de functionalitate, eficacitate si ergonomie impuse prin priectul de arhitectura.

TOUCHING THE HEART

...Of a Capital.

UNIREA SHOPPING CENTER, BUCURESTI

Magazinul emblematic, situat in centrul Bucurestiului, a fost proiectat de catre arhitectul Gheorghe Leahu si a fost construit in anul 1976. Inițial, într-o formă redusă la fațada dintre Piața Unirii, magazinul a fost ulterior extins în anii 1980 cu 2 aripi (Călărași și cea dinspre Bulevardul Unirii). În anii 2000, magazinului i-a fost adaugată o parcare supraterană etajată, iar in anul 2009 toata fatada i-a fost modernizata – la forma la care se gaseste si astazi. Inginerii echipei actuale au realizat calculele structurale si au stabilit solutiile tehnice pentru noua fatada a magazinului din centrul capitalei Romaniei.

ANA TOWER OFFICE, BUCURESTI

Proiectul Ana Tower este un proiect emblematic pentru zona de nord offices a capitalei. Echipa de prooiectare  fatade Bridge Blue a oferit solutii de consultanta tehnica pentru Antreprenorui general de constructii, a realizat calcule detaliate in cadrul unui raport de value engineering pentru alegerea celei mai bune solutii (intre varianta cu pereti cortina si panouri unitized de fatada) si a elaborat Proiectul Tehnic pe specialitatea fatade, Proiectul Detalii de Executie Fatade, oferind si consultanta si suport in executie.

HOTEL MARRIOTT COURTYARD, BUCURESTI

Echipa Bridge Blue Fatade a elaborat proiectul complet pentru toate fazele acestui obiectiv de investitie. Cladirea de 13 Etaje are fatadele alcatuite din urmatoarele sisteme principale: pe zona parter si mezanin s-au proiectat pereti cortina inalti, in zig-zag, fixati pe montanti de sticla; pe zona etajelor curente s-a realizat o placare ventilata cu fibrociment si aplicarea ferestrelor din tamplarie de aluminiu; zona terasei este acoperita dintr-o coloana din casete de tabla, ce confera cladirii un aspect deosebit.

HOTEL MOXY, BUCURESTI

Echipa noastra de specialisti in proiectare fatade a elaborat Proiectul Tehnic pentru fatadele aferente Hotelului Moxy, situat in centrul vechi al Bucurestiului, pe strada Doamnei. Proiectarea de specialitate s-a facut pentru urmatoarele sisteme de fatade: pereti cortina in sistem clasic, sticla tripan pentru o buna izolare acustica, tamplarii de aluminiu, placare ventilata cu fibrociment, design-ul pentru logo, balustrade metalice, lamele din aluminiu pe zona terasei, tavane metalice casetate, sistem de parasolare, usi de acces. Toate aceste sisteme de fatade au fost integrate armonios pentru a conferi cladirii existente o modernizare pe masura.

...Of a Capital.

PARC EOLIAN, DOBROGEA, ROMANIA

In carul acestui proiect, echipa noastra de ingineri proiectanti structuri de rezistenta a realizat calculul, dimensionarea si proiectarea tehnica de specialitate pentru cele 54 de fundatii aferente turbinelor eoliene. Turbinele eoliene sunt de tip Vestas V90, iar capacitatea fiecareia este de 2MW. S-au proiectat fundatii circulare de suprafata, fixate in terenul bun de fundare prin intermediul unor piloti forati din beton armat, piloti cu diametrul de 90 cm, asezati circular. Proiect in valoare de 200 milioane de euro, realizat in anul 2013.

LABORATOR MOSTRE PETROLIERE, CAMPINA

Proiect finantat prin fonduri europene nerambursabile in anul 2009 si finalizat in anul 2013. Echipa noastra de specialisti a realizat proiectarea pentru structura de rezistenta a cladirii, instalatiile aferete si proiectarea fatadelor. Sistemul de fatade este alcatuit din tamplarii de aluminiu asezate intr-o insiruire sinusoidala si dintr-o placare ventilata pe torcret de beton armat (ca si strat final) alcatuit din diverse sorturi de agregate, culori de ciment si texturi. Fatadele cladirii simileaza geologia unui teren utopic, iar in interiorul cladirii cladirii se regaseste un laborator robotic ultraperformant.

VICTORIA PLAZA OFFICES, BUCURESTI

Echipa noastra de consultanta fatade a realizat o expertia tehnica cu privire la fatadele existente ale cladirii si a modului in care se pot monta pe fatadele cladirii, la partea superioara a acesteia, o serie de reclame. Prin expertiza tehnica si proiectul tehnic de fatade elaborat, s-au propus solutiile de fixare ale reclamelor pe structura de aluminiu existenta a peretilor cortina

...Of a Capital.

EXTINDERE AEROPORT MIHAIL KOGALNICEANU

In cadrul acestui proiect s-a realizat proiectarea fatadelor si acoperisului noului aeroport militar. S-au calculat si dimensionat peretii cortina, placarile cu casete de tabla, sistemul de invelitoare si luminatoarele acoperisului. Echipa de proiectare fatade a oferit si consultanta in alegerea celor mai eficiente sisteme pentru acest obiectiv de investitie.

CAMERA NOTARILOR, BUCURESTI

Cladirea situata pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 40G ,din Sectorul 3, are o functionalitate specifica si o arhitectura deosebita. Executia constructiei a inceput in anul 2008 si s-a finalizat in anul 2011. Suprafata desfasurata a cladirii este de 12.000mp, iar cea utila de 10.485mp. Cladirea are Subsol, Demisol, Parter si 5 Etaje. Fatadele cladirii sunt fatade ventilate, placate cu bond si zone de pereti cortina.

IKEA PALLADY, BUCURESTI

Pentru noul proiect Ikea situat in Bucuresti, pe bulevardul Theodor Pallady, echipa noastra a realizat proiectarea structurilor de rezistenta interioare aferente peretilor rezistenti la foc, a peretilor de compartimentare a ecranelor de fum si a altor parti aferente structurilor de rezistenta metalice ale cladirii. Practic s-au elaborat Detaliile de Executie ale structurilor metalice pentru obiectivul Ikea Pallady.

DAY TOWER, BUCURESTI

Pentru cladirea de birouri situata pe bulevardul Unirii, echipa noastra de specialisti in fatade a oferit consultanta si suport tehnic in executie, supraveghind lucrarile de montaj fatade, calitatea materialelor si a lucrarilor puse in opera si a participat la procedurile de receptie pe partea de fatade.

HILTON GARDEN INN, BUCURESTI

Proiectul este unic in Romania, fiind cea mai apropiata cladire, de interes public, de un aeroport. Echipa noastra de ingineri fatadisti a realizat proiectarea fatadelor pentru toate corpurile de cladire aferente hotelului, punandu-se o importanta ridicata pe cerintele acustice ale fatadelor, realizandu-se calcule acustice detaliate si propunandu-se solutii acustice performante si materiale eficiente din punct de vedere acustic. In cadrul acestui proiect s-au folosit tamplarii duble din aluminiu, pereti cortina, usi de acces, tamplarii rezistente la foc, placari ventilate si tencuieli decorative.

PRIVATE VILLA, ROMANIA

Punerea in opera a proiectelor arhitecturale deosebite se realizeaza intotdeauna de catre ingineri inzestrati, bine pregatiti si experimentati. Specialistii nostri au realizat proiectarea fundatiilor, a structurii de rezistenta si proiectarea fatadelor pentru complexul privat situat in Sibiu, Romania. Proiectul cuprinde elemente complexe din punct de vedere ingineresc: grinzi de beton armat de 25m lungime, pereti cortina din sticla de 4m inaltime, luminatoare, piscina exterioara incalzita, helesteu artificial interior, fatade automatizate electrice.

EXTINDERE MALL VERANDA, BUCURESTI

Extinderea Mall-ului Veranda in anii 2018-2019 a reprezentat un pas normal pentru dezvoltarea acestui proiect, situat in zona Obor a capitalei. Pentru acest obiectiv s-a realizat proiectarea de fatade (pereti cortina din aluminiu, luminatoare pe structura din aluminiu, tamplarii de aluminiu, inchideri cu panouri sandwich, structuri din otel, inginerii nostri oferind consultanta si suport in executia lucrarilor de constructii, pe santier.

TANDEM OFFICES, BUCURESTI

Proiectul este situat in centrul capitalei, intr-o zona cu o amprenta istorica deosebita, pe strada Matei Millo numarul 5. Fatadele cladirii, proiectate de echipa Bridge Blue, sunt foarte complexe, alcatuite din perecti cortina inalti, ochiuri de sticla foarte mari (3900x3900mm), placare cu piatra naturala pe sistem ventilat, placare ventilata cu bond, balustrade metalice si alte lucrari conexe fatadelor.

CENTRU DE ZI "ANA SI COPII", BUCURESTI

Proiectul a fost dezvoltat sub forma unui voluntariat, prin care compania noastra a dorit sa ajute copii defavorizati ai centrului Ana si Copii din Bucuresti. Centrul constituie un hub de educatie, in afara orelor de scoala, loc de luat masa, asistenta sociala si supraveghere individuala, activitati culturale si extra-scolare. In cadrul acestui proiect s-au realizat urmatoarele: consultanta tehnica pe specialitatea fatade, calcule si dimensionare sisteme de fatade, elaborare proiect tehnic fatade, suport in executie.

ONE FLOREASCA CITY, BUCURESTI

One Floreasca City reprezinta un proiect emblematic al capitalei, ce se va dezvolta in anii 2018 - 2020. Echipa noastra de specialisti a oferit consultanta in stabilirea, calculul, verificarea si validarea solutiilor de fatade propuse in proiect. Practic, proiectul este format din 3 cladiri rezidentiale, o cladire de birouri si o cladire comerciala. Cladirile turn au fatadele alcatuite din panouri unitare de fatade (panouri unitized), placari ventilate pe sistem honeycomb, placari cu panouri metalice, pereti cortina din aluminiu, tamplarii din aluminiu, usi din aluminiu de diverse tipuri, balustrade din sticla, balustrade metalice si alte sisteme conexe de fatade.

HOTEL MARMOROSCH, BUCURESTI

Renovarea si modernizarea sediului fostei banci Marmorosch Blank din centrul istoric, reprezinta unul dintre punctele de referinta in dezvoltarea centrului vechi al Bucurestiului. Cladirea celei mai puternice banci din Romania din anii 1920 va fi transformata intr-un hotel ultra-modern. Echipa noastra a elaborat proiectul tehnic de fatade pentru acest obiectiv de investitie, oferind solutii inovative pentru placarile ventilate cu piatra naturala sau terrazzo pentru fatade, tamplarie performanta din aluminiu si otel, luminatoare si alte lucrari aferente fatadelor.

MODERNIZARE LABORATOR PETROBRAZI

Industria petroliera din Romania este focusata pe investitii si modernizari, pentru a tine pasul cu ultimile standarde. In acest sens, echipa noastra de proiectare a elaborat Studiul de Fezabilitate pentru Modernizarea Laboratorului Rafinariei Petrobrazi. In acest sens s-a realizat proiectarea cladirii faza SF,  s-au realizat analize detaliate pentru dotarea obiectivului cu echipamentele necesare, s-au calculat bugetele investitiei si s-au elaborat studiile de caz aferente.

SFINTII VOIEVOZI HOUSING, BUCURESTI

In cadrul acestei investitii, echipa noastra a realizat Proiectul de Fatade, cu realizarea calculelor structurale pentru balustrade, tamplariile de aluminiu, pereti cortina, sticla, luminatoare, glafuri si bandouri, placarea ventilata cu beton prefabricat si alte sisteme conexe pentru realizarea fatadelor la standardele ridicate solicitate de Arhitect si Client. Obiectivul de investitie este format din doua corpuri de cladire 2S+P+4E+etaje retrase.

GRIVITEI OFFICE, BUCURESTI

Pentru acest proiect conceput in 2019, echipa noastra de proiectare a realizat Proiectul Tehnic si Detaliile de Executie pentru construirea unei cladiri de birouri pe B.dul Grivitei, in Bucuresti. S-au proiectat 12.000mp de pereti cortina in sistem semistructural, ochiuri mobile, copertine, luminatoare, placare ventilata cu bond, usi de acces, balustrade pentru balcoanele in consola, parapeti rezistenti la foc, structuri metalice diverse si alte lucrari conexe pentru realizarea corecta a fatadelor.

BOEMA RESIDENCIAL, BUCURESTI

Vila de lux in centrul Bucurestiului, pentru care proiectantii nostri au realizat structura de rezistenta si fatadele. S-a propus o structura de rezistenta in beton armat, plansee fara grinzi, balcoane in consola, gradina terasa circulabila, iar fatadele s-au realizat din placare ventilata, tamplarii din aluminiu, balustrade din tabla perforata. 

ABU DHABI PLAZA, ASTANA

Proiect international in care echipa noastra de consultanta a realizat calculele structurale pentru sistemele fatade folosite in proiect, a oferit suport contractorului general in realizarea sistemelor de fatada conform proiect si a oferit consultanta si asistenta tehnica de specialitate pe durata realizarii lucrarilor de executie in santier  

PRIVATE VILLA, CORBEANCA

Proiect cu un concept simplu, insa cu detalii si cerinte de calitate. Pentru realizarea acestei vile, inginerii nostri au realizat proiectul de structura de rezistenta din beton armat si fatadele pe pereti cortina, usi glisante de dimensiuni mari, acoperisul terasa, tamplariile din aluminiu, sistemele de umbrire.  

102 THE ADRESS, BUCURESTI

Proiect de fatade realizat in anul 2019. Arhitect / Antreprenor: Visio Construction Works S.R.L., Investitor: CABA. Fatadele imobilului rezidential au fost realizate din urmatoarele sisteme: tamplarii de aluminiu Schuco - 3.500mp; 5.600mp de placare ventilata cu Bond culoare alba, rezistent la foc; 5.500mp de placare cu ceramica tip Sinterflex in sistem ventilat, culoare negru; pereti cortina pe zona parter - 2.200mp; balustrade din sticla; ancadramente la ferestre; inchideri la atice; hidorizolatii balcoane si terase

LONDRA HOUSE - proiect premiat

Proiect complet de fatade pentru realizarea unui imobil cu standarde inalte de calitate si cerinte estetice deosebite. Suprafata desfasurata a fatadelor: 2.200mp; placare cu piatra naturala Vratza fixata pe sine de aluminiu, tamplarii de aluminiu cu rupere de punte termica, balustrade de sticla. Arhitect: ADNBA. Investitor: Forte Partners. Premiul pentru cel mai bun proiect de arhitectura in 2016.

MIHAI BRAVU RESIDENCIAL

Imobil de locuinte realizat pe unul dintre cele mai frecventate bulevarde ale Bucurestiului. Fatadele sunt placate cu ceramica in sistem ventilat, tamplarii de PVC, pereti cortina pe zona parterului. Pentru un aspect deosebit, s-a realizat un proiect de iluminat fatade care sa puna imobilul in evidenta.

PLO_191021_CONCEPT_DESIGN_Page_02_Image_

KAR PLOIESTI

KAR Ploiesti este un proiect cu standarde ridicate, avand o arhitectura care se remarca cu usurinta. Cu toate acestea, solutiile tehnice identificate prin proiectarea fatadelor sunt foarte eficiente ca si buget de executie, modalitati de montaj si rapiditate in fabricatia materialelor. Anul proiectului: 2020. Arhitect: Deco Architects. Contractor: Bouygues

WhatsApp Image 2020-02-25 at 12.24.42 (1

PROGRESULUI OFFICE

Echipa Bridge Blue Consultancy a fost implicata in procesul de proiectare fatade pentru un important obiectiv arhitectural din Bucuresti: Progresului Office. S-a realizat proiectarea peretilor cortina structurali, a placarilor ventilate cu bond, a balcoanelor de sticla, s-au proiectat constructiile metalice adiacente si toate zonele de inchidere.

VILA VARSOVIA 6, BUCURESTI

Proiect complet pentru realizarea fatadelor pentru un imobil cu cerinte arhitecturale deosebite, situat pe strada Varsovia, nr 6, in Bucuresti. Fatadele sunt realizate din urmatoarele sisteme: tamplarie de aluminiu si geam termoizolant, balustrade din sticla, placare cu piatra naturala in sistem ventilat, placare cu panouri de lemn, structuri metalice ornamentale. An proiect: 2019

OFFICE BUILDING CAMPUS 6, BUCURESTI

Echipa Bridge Blue Consultancy a oferit in cadrul acestui proiect servicii de proiectare tehnica si consultanta tehnica pe specialitatea fatade, oferind suport atat Antreprenorului General cat si Arhitectului si Investitorului in rezolvarea tehnica a proiectului si in gasirea celor mai bune solutii. An proiect: 2019. Proiectant general: Westfourth Architecture. Executant: Desa

03.jpg

SWISSOTEL - TALLEST HOTEL IN ROMANIA

Compania Bridge Blue Consultancy a realizat proiectul Detalii de Executie (DDE) pe specialitatea fatade si a oferit servicii de value engineering si consultanta tehnica pentru realizarea lucrarilor de executie. An: 2019. Investitor: Niro Group. Arhitect: Architect Service

Final Export_06.jpg

NUAGE TOWER - PARIS, FRANTA

Noul turn care va aparea in inima Parisului are fatadele proiectate din "panouri unitized" (panouri unitare de fatada) prefabricate in Romania si montate in santier bucata cu bucata. Pe langa fatadele unitized, Bridge Blue Consultancy a proiectat si sistemele de placare cu lemn, balustradele de sticla, acoperisul terasa, peretii cortina clasici de pe zona Parter si Mezanin, placarile cu ceramica la intradosuri si alte elemente si sisteme de fatade aferente proiectului. Anul proiectarii: 2020. Arhitect: Mursalinashik

RESORT TURISTIC, JUDETUL SUCEAVA

Echipa Bridge Blue proiectare a conceput un obiectiv turistic la ultimele standarde in judetul Suceava. Proiectul contine o cladire modernizata monument istoric, parc acvatic, parc, scena pentru spectacole si evenimente publice, zona de promenada. Anul proiectarii: 2020. Arhitect: Mursalinashik

metropolitan berceni fatada ventilata

COMPLEX REZIDENTIAL BERCENI

Proiectare fatade ventilate cu fibrociment, proiectare casete de tabla fatade, proiectare balcoane, inchideri fatade, tamplarii eficiente termic si cu protectie acustica ridicata. In cadrul proiectului s-au folosit ultimele tehnologii din domeniul constructiilor si materiale moderne in domeniul fatadelor. Investitor: Metropolitan. Anul finalizarii proiectului: 2020

c01 - pc edit.jpg

SILK DISTRICT OFFICE

Bridge Blue Consultancy a realizat proiectarea fatadelor pentru Silk District Office, din Iasi. Acest obiectiv de investitie reprezinta o generatie high-end de birouri Clasa A, proiectul fiind realizat cu cele mai noi tehnologii si materiale folosite din domeniul fatadelor, eficienta si performanta anvelopantei depasind cu mult standardele actuale uzuale. Solutii fatade: pereti cortina structurali, sticla high-performance, placare ventilata cu bond fire resistant, structuri metalice, brise-soleils, elemente ornamentale. An: 2020.

MODERNIZARE MONUMENT ISTORIC.jpg

TRANSFORMARE MONUMENT IN MIXED-USE

Bridge Blue Consultancy a realizat proiectul de modernizare a fatadelor unui important monument istoric din Bucuresti, transformand cladirea construita in 1869, dar si constructiile invecinate, intr-un veritabil proiect mixed-use. Proiectul de fatade cuprinde: tamplarii metalice in stil industriale, pereti cortina din aluminiu, luminatoare, inchideri cu tabla faltuita acoperis si pereti, reabilitarea tencuielilor fatadei, balustrade din metal si sticla, ferestre de acoperis, alte lucrari conexe. An proiect: 2019

MODERNIZARE UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU

UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU

Bridge Blue Consultancy a realizat proiectul de modernizare a fatadelor pentru cladirea existenta a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, propunand solutii moderne pentru anveloparea cladirii. Proiectul de fatade cuprinde extinderea pe verticala a cladirii (prin supraetajare cu structura metalica), inchideri cu pereti cortina din aluminiu, tamplarii de aluminiu, structuri metalice ornamentale, placare cu fatada ventilata fibrociment, copertina metalica, inchideri cu panouri sandwich si altele. An proiect: 2020.

Proiectare Fatade Ventilate.jpg

COMPLEX REZIDENTIAL, BUCURESTI

Bridge Blue Consultancy realizeaza proiectul de fatade pentru unul dintre cele mai exclusiviste obiective rezidentiale situate in centrul Bucurestiului. Cele 3 cladiri rezidentiale ale proiectului au fatadele placate cu ceramica in sistem ventilat, sistem de iluminat al fatadelor, sisteme de protectie la foc, termoizolatie conform ultimelor standarde, inchideri cu tamplarii eficiente cu geam tripan si multe alte solutii inovative si materiale de inalta calitate.

PROIECTARE IMOBIL REZIDENTIAL.jpg

COMPLEX REZIDENTIAL, BUCURESTI

Bridge Blue Consultancy a realizat proiectarea unui imobil rezidential in cadrul unui complex integrat de regenerare urbana. Fatadele sunt realizate din fibrociment in sistem ventilat, material Equitone Pictura, tamplariile propuse sunt din profile de aluminiu cu geam termopan, pereti cortina pe zona parterului si Etajului 1, parasolare verticale custom-made realizate din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic preasamblate in atelier si proiectare pentru alte structuri si sisteme de fatade.

01_ATLAS RESIDENCE.jpg

IMOBIL REZIDENTIAL ATLAS AVIATIEI

Complexul Atlas Aviatiei reprezinta o investitie la standardele cele mai inalte din domeniul rezidential din Romania, acest imobil fiind construit cu cele mai noi, moderne si eficiente materiale de constructii disponibile pe piata. Fatadele sunt realizate din tamplarii de aluminiu Schuco cu geam termoizolant tripan cu folie LowE si control solar inteligent, placarile pe fatade sunt realizate din fibrociment alb Equitone dispuse intr-o stereotomie deosebita. Lucrarile de fatade mai cuprind, printre altele si: balustrade de sticla laminata securizata, grile de aluminiu, glafuri, inchideri la atice s.a.

02_RAFINARIA PETROBRAZI.jpg

EXTINDERE SI MODERNIZARE INSTALATIE DESCARCARE GAZOLINA - PETROBRAZI

Bridge Blue Consultancy participa activ la realizarea lucrarilor de modernizare si extindere a instalatiei de descarcare si transport a gazolinei in cadrul Rafinariei Petrobrazi. Echipa noastra de ingineri s-a remarcat prin elaborarea Expertizelor Tehnice in constructii realizate la structurile si instalatiile existente, propunerea de solutii pentru modernizarea si extinderea instalatiilor Oil & Gas, proiectare structuri metalice si de beton armat, intocmire detalii de executie estacade metalice - poduri - pasarele de transport, realizare de teste pe materiale "on site" si in laborator, suport si consultanta in santier

01.jpg

HOTEL NIRO, BUCURESTI

Situat in Bucuresti, pe bulevardul Expozitiei, Hotel Niro (Niro Tower) devine cel mai luxos si cel mai inalt hotel din Romania, investitia ridicandu-se la peste 60 milioane de euro. Fatadele cladirii cuprind peste 20 de sisteme unice, imbinate intr-o arhitectura deosebita: pereti cortina unitized, pereti cortina structurali, pereti cortina clasici, placare cu piatra naturala, placare cu lemn natural, placare cu bond ventilat, riflaje de aluminiu, structuri metalice, grille de ventilatie, ecrane video led si altele

01_ONE COTROCENI PARK.jpg

ONE COTROCENI PARK, BUCURESTI

Cotroceni Park este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regenerare urbană a Bucureștiului: un proiect cu functiuni mixte de referinta, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A într-un parc de afaceri modern, 800 de apartamente și 20.000 de spații comerciale. Bridge Blue Consultancy a realizat proiectarea de fatade, faza Detalii de Executie, pentru peretii cortina aferenti cladirilor de birouri.

bottom of page