top of page

OUR SERVICES

PROIECTARE STRUCTURI DE REZISTENTA

 

Echipa de proiectare a structurilor de rezistenta este una dintre cele mai experimentate si bine pregatite din Romania, fiind formata din ingineri proiectanti cu pregatire la nivel international. Proiectam toate tipurile de structuri de rezistenta: beton, structuri metalice, structuri de aluminiu sau de sticla, structuri din caramida, din lemn sau diverse structuri compozite.

PROIECTARE FATADE

 

O parte bine conturata din echipa de proiectare este specializata in proiectarea fatadelor. Inginerii si arhitectii specializati in proiectarea fatadelor realizeaza proiecte pentru orice faza: proiectare de fatade de concept, proiectare fatade faza proiect tehnic, asistenta tehnica pentru licitatie, proiectare fatade detalii de executie, proiect de rezistenta, proiect de fabricatie, coordonare tehnica intre specialitati, masuratori topografice, realizare mock-up, inspectarea fabricarii si instalarii fatadelor, expertize tehnice pentru anvelope si cladiri existente.

EXPERTIZE TEHNICE IN CONSTRUCTII

 

Cu ajutorul expertilor tehnici atestati, care sunt ingineri foarte experimentati in alegerea celor mai bune solutii tehnice pentru modernizarea cladirilor existente, echipa noastra va ofera solutii foarte avantajoase financiar pentru a va moderniza constructiile vechi sau constructiile asupra carora se intervine in diverse scopuri.

PROIECTARE DRUMURI, PODURI SI CAI DE ACCES

 

Cu o experienta solida in proiectarea dar si in executia lucrarilor de drumuri, departamentul de proiectare drumuri si poduri isi aduce un aport insemnat in completarea proiectelor care contin si cai de acces (inclusiv obtinerea avizelor de la Directia de Drumuri). Realizam si proiecte complete de drumuri, strazi, sosele, trotuare, platforme, parcari, consolidari de maluri, consolidari si reparatii de drumuri, drumuri forestiere, sistematizare verticala si peisagistica

CONSOLIDARI ASUPRA CONSTRUCTIILOR

 

Consolidarea constructiilor se realizeaza, de regula, in urma elaborarii Expertizelor Tehnice in constructii, documentatii care cuprind solutiile de remediere, modernizare, extindere sau consolidare a cladirilor analizate. Realizam proiecte de consolidare de la faza de Expertiza Tehnica pana la fazele DTAC, Proiect Tehnic, Detalii de Executie si asistenta tehnica si consultanta in executie. Cladirile care se consolideaza, beneficiaza de cele mai bune si economice solutii din domeniu.

CONSULTANTA SI SUPORT IN EXECUTIE

 

Pe langa realizarea proiectelor si a diverselor documentatii tehnice in constructii, inginerii nostri experimentati asigura si asistenta tehnica si suportul necesar pentru executia lucrarilor. Astfel suntem alaturi de dumneavoastra pe santiere, va oferim solutii tehnice optime, participam la sedintele curente cu toti factorii implicati si asiguram solutii sau ajustarile tehnice urgente necesare in cazurile speciale. Contati pe ajutorul si implicarea  noastra 7 zile din 7 si 24 ore pe zi. Atunci cand este nevoie de noi, intervenim la orice ora din zi si din noapte.

INGINERIE SI PROIECTARE GEOTEHNICA

 

Echipa noastra de proiectare realizeaza cu profesionalism proiectarea fundatiilor cladirilor sau altor obiective de constructii, realizeaza proiectarea fundatiilor de suprafata sau de adancime, proiectare piloti forati, proiectare ziduri de sprijin, structuri de sprijin pentru excavatii adanci, proiectare diguri sau consolidari de maluri, sisteme de drenare a apei din teren si proiectare hidrotehnica.

PROJECT MANAGEMENT

 

Echipa noastra de Project Manageri este una dintre cele mai experimentate din Romania, dar si la nivel international. Project managerii nostri au la activ diplome, cursuri sau training-uri la scoli, universitati sau firme din Europa si au acumulat experienta in managerierea unor importante proiecte din Romania, dar si din tari ca Marea Britanie, Franta, Belgia, Grecia, Cipru, Germania, Italia s.a. Asiguram astfel o organizare minutioasa a proiectului dumneavoastra, ii implementam o supervizare obiectiva si ii atribuim un control continuu si atent. Aplicarea in mod profesionist a conceptelor consacrate dar si inovative de project management, conduc la realizarea obiectivului dorit, in termeni de calitate, termene si cost optime.

bottom of page