top of page

VALUE ENGINEERING FATADE

Bridge Blue Consultancy ofera servicii de Value Engineering pentru proiectele de fatade. contemporana ne demonstreaza in fiecare zi ca resursele financiare sunt unele dintre cele mai importante atunci cand vine vorba de realizarea proiectelor in constructii si nu numai. Plasmuirea unor constructii care sa respecte anumite bugete optime va constitui tot timpul o provocare pentru proiectantii in constructii. In ultimii ani practic nu mai exista investitii in constructii care sa nu trebuiasca sa se incadreze in niste bugete cat mai economice. Planul de afaceri al investitorilor trebuie sa se amortizeze intr-o perioada rezonabila de timp, iar banii imprumutati de la banci sau fonduri de investitii trebuiesc returnati intr-un anumit numar de ani, care sa permita profitabilitatea proiectului pentru Investitori.

Astfel, prin calcule detaliate de fatade, analize extinse de solutii tehnice similare, optimizarea bugetelor, negociere cu executantii de fatade si cu furnizorii de materiale si prin aplicarea intregului set de tehnici de project management si consultanta tehnica, se ajunge la optimizarea proiectelor de fatade pana la niste valori financiare si de calitate convenabile.

Prin prisma celor mentionate mai sus, proiectarea in constructii trebuie sa se realizeze intr-un asemenea mod, incat solutiile tehnice propuse prin proiect sa se poata realiza in costuri minime, sa se execute intr-un interval de timp minim, livrarea materialelor sa se poata produce la termene, calitatea lucrarilor sa fie una ridicata, iar clientii finali sa fie multumiti de produs.

Un fapt real si interesant este ca nu toti proiectantii in constructii de pe piata au experienta sau pregatirea necesara pentru a realiza proiectare cu un Value Engineering adecvat. Tocmai din acest motiv este important ca Investotorii sau Arhitectii sa gaseasca pe piata o echipa care poate realiza optimizari in procesul de proiectare in constructii. Contractarea echipei potrivite pentru realizarea proiectului de constructii, va scuti investitorii de multe probleme, se va castiga timp pretios, iar obiectivele de investitie pot fi realizate in bugete minime sau optime.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page