top of page

PROIECTAREA STRUCTURILOR DE REZISTENTA PENTRU CLADIRI

Bridge Blue Consultancy realizeaza si proiecte pentru structuri de rezistenta. Facultatile de constructii din Romania ofera in fiecare an pietei noi si noi absolventi de profil, ingineri constructori care urmeaza sa se specializeze in directiile pe care le doresc sau iau drumul oportunitatilor ivite. Pentru a realiza insa un proiect eficient si corect in constructii, este nevoie de multi ani de munca, de studiu, de practica si de o proiectare intr-un spirit tehnic, dar si economic. Proiectarea structurilor de rezistenta in parametri optimi se poate realiza doar de catre inginerii care au intr-adevar experienta in domeniu, iar inginerii incepatori vor face tot timpul experimente cu banii, timpul si alte resurse ale investitorilor.

Tocmai din simplele motive enumerate mai sus este recomandat ca investitorii in constructii sa aleaga o echipa experimentata de proiectare.

Exista mai multe tipuri de proiecte (si bineinteles proiectanti), in ceea ce priveste realizarea structurilor de rezistenta pentru o cladire. Astfel exista proiectare pentru structuri realizate din beton armat, proiectare structuri metalice, proiectare structuri de zidarie, proiectare structuri mixte (adica o combinatie a structurilor mentionate anterior sau a altor structuri), exista proiectare structuri aluminiu, proiectare structuri de lemn, sticla si altele.

In functie de solutia care se preteaza cel mai bine pentru investitia dvs., va trebui sa alegeti un inginer proiectant structurist care sa proiecteze o structura de rezistenta corecta si eficienta. Gasirea echipei sau a persoanei potrivite pentru proiectul dvs., va consitui cheia succesului pentru investitia dvs., altfel va puteti alege cu probleme inimaginabile si greu sa imposibil de rezolvat ulterior.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page