top of page

Expertize Tehnice in constructii

Bridge Blue Consultancy realizeaza Expertize Tehnice in constructii pe domeniul cladirilor civile. Avem marea satisfactie ca, din colectivul nostru de specialisti, sa faca parte si cativa Experti Tehnici Atestati, experimentati, practici si inventivi. Cu ajutorul lor, Bridge Blue Consultancy elaboreaza Expertize Tehnice pentru constructii de orice complexitate, marime, structura etc.

Expertiza tehnica evalueaza prin metode specifice nivelul de protectie si starea tehnica a constructiei existente, comparand starea structurii de rezistenta cu cea rezultata din prevederile reglementarilor tehnice in vigoare. Bridge Blue Consultancy elaboreaza expertize tehnice cu realizarea calculelor structurale in modele de calcul 3D, optimizand solutiile propuse, urmarind incadrarea in bugetele clientilor, cu deplina respectare a conditiilor de siguranta si stabilitate impuse prin codurile de proiectare in vigoare. Prin expertiza tehnica se stabileste gradul de asigurare al unei constructii la actiuni seismice rezultate din exploatare (riscul seismic) si se recomanda solutii tehnice care sa asigure stabilitatea si fiabilitatea constructiei. Expertiza tehnica se efectueaza pentru constructii existente, la cererea proprietarului, a organelor de control ale statului abilitate sau a administratiei publice locale (primarie) prin Certificatul de urbanism pentru situatii de tipul: a) pericol de prabusire a constructiei; b)interventii dorite de catre client la cladiri existente; c) extinderea pe orizontala sau vertical a constructiilor existente; d) construirea in vecinatatea unei cladiri existente; e) demolarea unei cladiri etc.

In cazul unei interventii la constructii existente, aceasta se poate realiza doar prin realizarea in prealabil a unei Expertize Tehnice, iar viitorul Proiect Tehnic elaborat de un proiectant de specialitate va trebui sa aiba insusirea (parafarea) expertului tehnic.

Pretul unei Expertize Tehnice in constructii porneste de la cateva mii de euro, putand ajunge si la valori mult mai mari in cazul obiectivelor de constructii importante, complexe, impunatoare.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page